top of page
My project-1 (69)_edited_edited.png
De Gastro Bunker: Welkom

DE GASTRO BUNKER

Een gastronomische beleving in het industrieterrein Loven te Tilburg!

De Gastro Bunker is een plek waar een professionele keuken samensmelt met een knusse wijnkelder! Hier worden onder andere masterclasses en  culinaire cursussen gegeven; bijvoorbeeld 'van kop tot staart' waar wij, met jullie hulp een half varken verwerken en er uitleg over geven. Wij gaan uitbenen, maken zelf worsten, preskop, droge ham, cordon bleus, rilette, jus, etc. Alles wordt aan het einde van de avond verdeeld en mee naar huis genomen. Ondertussen is er natuurlijk meer als genoeg te snaaien en te nuttigen.

Ook is het een plek voor mooie wijnproeverijen, en kookworkshops.

Vanuit deze mooie locatie doen wij o.a. de voorbereiding voor onze catering en private dining bij u thuis.

Wij kunnen namelijk als privé chefs ingehuurd worden voor de catering van familiemaaltijden en intieme evenementen. Wij bundelen onze krachten om fantastische gerechten samen te stellen. Bel ons vandaag nog en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

VAN KOP TOT STAART

In de Gastrobunker kunt u terecht voor diverse Culinaire Cursussen! Één van onze  meest bijzondere masterclass is; Van Kop tot staart! Hierbij gaan wij een half varken (van maar liefst 50 kilo) volledig verwerken. Als eerste krijgen jullie uitleg over het slachtproces, waarna ik (Reinier) het dier verdeel in deelstukken. Deze stukken gaan jullie (onder begeleiding) uitbenen en bereid klaar maken. Ondertussen zullen wij zelf paté, zult , rillette en jus opzetten. Na een paar uur 'hard' werken zullen er 1 voor 1 gerechten op tafel komen waar wij allemaal lekker van kunnen smikkelen. En als kers op de taart is er voor ieder een mooie goodiebag om mee naar huis te nemen. De ideale groepsgrootte is rond de 8 personen, en de masterclass zal rond 14:00 starten tot 's avonds.

De Gastro Bunker: Over ons
De Gastro Bunker: Over
processed-528A9E91-4C28-41D9-B8C2-E99543EFFB04-517EC6FB-DE1A-411A-9B48-437919A1B754.jpeg
De Gastro Bunker: Afbeelding
bottom of page