top of page

ONZE DIENSTEN

Persoonlijk en op maat gemaakte catering voor elk soort gezelschap.
Neem contact op voor al uw vragen en opmerkingen.

434-SimoneReinier-Louise-Boonstoppel-Fotografie_edited.jpg

EVENT CATERING

BBQ catering voor elk soort evenement en gezelschap

Feral Catering brengt zijn/haar vakkennis naar je thuis, kantoor of evenementenlocatie waardoor jij, zonder inspanning, van gerechten van topkwaliteit kunt genieten. Wij zetten vrijblijvend een menu in elkaar die perfect bij jullie feestelijke of professionele samenkomst past!

456-SimoneReinier-Louise-Boonstoppel-Fotografie.jpg

HUWELIJKEN

Een BBQ aangepast naar de wensen van jullie grote dag

De wensen voor jullie mooiste dag zijn heel bepalend voor ons! Wij kunnen namelijk meerdere soorten catering aanbieden. Dus schroom niet om contact op te nemen, want wij komen zeker tot een overeenkomst die helemaal bij jullie bruiloft past!

unnamed (19).jpg

CATERING AAN HUIS

Een etentje bij u thuis, van BBQ tot meergangen diner

Wordt het een zomers tuinfeest, of toch eerder een knusse winter BBQ? Het kan allemaal. Wij zorgen voor al de BBQ's, koelboxen, werktafels, etc. En maken op uw locatie een professionele keuken.

original-E78F1347-C53B-4DE3-84D5-E5C034447061.jpeg

KOOKWORKSHOPS

Is het tijd voor wat variatie in de keuken?

Neem vrijblijvend contact op voor het organiseren van een kookworkshop. Of het nou gaat om een 4 gangen diner, of een outdoor-cooking experience. Alles is mogelijk! Het bereiden van luxe producten, maar ook van ondergewaardeerde producten iets waanzinnigs maken.

Wedding Table

VAN A TOT Z

Voor als u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben.

Wij kunnen voor u uw gehele feest organiseren. Of het nou gaat om, drank, materialen, bloemen, entertainment, etc. Wij werken namelijk nauw samen met een aantal vakgenoten. Wij zullen dus al uw lasten verlichten en als een tussenpersoon fungeren om voor u uw perfecte, zorgeloze en complete feest te organiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

My project-1.png

BARS VERHUUR OISTERWIJK

In samenwerking met Bars maken wij uw feest compleet!

Slepen met kratten is verleden tijd wanneer u een complete bar bij Bars Verhuur Oisterwijk huurt! Wij zorgen voor de bar/tapinstallatie in combinatie met diverse bieren. Wij bezorgen alles aan huis en halen ook alles weer op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of feest? Neem gelijk contact op met ons.
Wij bieden de complete verzorging aan voor elk feestje of evenement, van groot tot klein. U krijgt bij ons altijd een goede prijs en staan u graag persoonlijk te woord. Voor meer informatie kunt u naar www.bars-verhuur.nl

Naamloos.jpeg

DE GROENE 3HOEK

Eventverhuur

De Groene 3 Hoek BV is al jaren een begrip in de wijde omgeving op het gebied van feest- en tentenverhuur. Wij zijn een ervaren en flexibel bedrijf met een brede kennis en breed assortiment aan materialen. Wij verzorgen graag de inrichting en aankleding van uw feest, partij of evenement! De Groene 3 Hoek Verhuur heeft een ruime ervaring in het inrichten en aankleden van de meest uiteenlopende feesten, partijen en evenementen.

Diensten: Diensten
bottom of page